Σ/Κ 1-2/7 Αρκαδία με διανυκτέρευση free κάτω απο τ αστέρια

ΜΟΥΡΙΚΗΣ

Μέλος
Περιοχή
ΚΡΑΝΙΔΙ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ. ΚΑΙ ΦΩΚΙΑΝΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ.
Όνομα
Γιώργος Μουρίκης.
Μοτό
ΚΤΜ 640 Adventure R (07)
YAMAHA YZF 600R (97) Thundercat
Η αληθεια ειναι πως δεν με εννοιαξε καθολου για το σημα του τηλ. μιας και ενα τηλ. που ηθελα να κανω σπιτι για να μην με ψαχνουν, δανείστηκα το τηλ. της Ειρηνης ( ιδιοκτητριας της εν λογο ταβερνας ) της οποιας ειχε μια γραμμη σημα, και ετσι οκ.
Το μερος βασικα δεν χρειαζεται τιποτα, τα εχει ολα εκει, εκτος απο τσιγαρα.....στο καφε ταβερνακι της Ειρηνης που εκατσα, εχει τα παντα...οποτε καφεδες, φαγητο εκει, και εκει εμεινα και ολο το βραδυ,( με την συγκαταθεση τους βεβαια και οχι μονο ) που λογο ζεστης, εκανα αυτο που γουσταρω πιο πολυ..... δεν ανοιξα σκηνη παρα μονο slpeeping bag....και σ αυτο απο πανω, μεσα δεν εμπαινες με τιποτα. Ειχα 9 τετραγωνικα σκια με 2 ξαπλωστρες 1 τραπεζι και 3 καρεκλες....και η μοτο στα 4 μετρα υπο σκια. Οι Ειρηνη και Αλεκος, ηταν αψογοι σε ολα, και τους ευχαριστω πολυ δημοσια!!!!! μονο τα κλειδια του μαγαζιου δεν μου εδωσαν οι ανθρωποι.
Το μερος ειναι σουπερ αλλα η μεγαλη ζεστη, και το σφικτο της διαδρομης, με αναγκασαν να φυγω πολυ πρωι ρυχνοντας 2 μπουκαλια νερο πανω μου πριν ξεκινησω. Ολα τελεια παντως.....εγινα ενα με την ομορφη παραλια, για μια ολοκληρη μερα!!!!

Μερικες φωτο......






Μπράβο στους κουμπάρους μου !!!
Ζέστη ...είχε παντού....
Σκιά θα ρωτάτε είπαμε....
 
Τελευταία επεξεργασία:

ΜΟΥΡΙΚΗΣ

Μέλος
Περιοχή
ΚΡΑΝΙΔΙ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ. ΚΑΙ ΦΩΚΙΑΝΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ.
Όνομα
Γιώργος Μουρίκης.
Μοτό
ΚΤΜ 640 Adventure R (07)
YAMAHA YZF 600R (97) Thundercat
Διορθωσαμε και τις ημερομηνιες....!

Νομίζω ότι το επόμενο θα έχει περισσότερη ζέστη, οπότε θα είναι καλύτερα :D


Ζέστη ...το είχε πει και ο Καπετάνιος...:pc:
 
Top Bottom